Kolfconsult en kolven

Het beste voor jou en je baby

Kolfconsult

Kolfconsult

Wil je graag een kolf aanschaffen, omdat je voor een langere periode wil gaan kolven, maar weet je niet welke geschikt is voor jou? Tijdens dit consult kom ik bij jou thuis met een aantal verschillende dubbelzijdige kolven. Deze kun je rustig in je eigen omgeving uitproberen. Iedere kolf heeft andere programma's, borstschelpen en zuigkracht. Tijdens het kolfconsult geef ik je uitleg over hoe je de kolf kan gebruiken, hoe je het kolven kan combineren met je werk en advies over het bewaren van moedermelk. Tijdens het consult kan je ook met andere vragen over kolven bij mij terecht. Je kunt de volgende kolven testen tijdens een consult: Elvie Pump, Elvie Stride, Medela Freestyle Flex, Ardo Alyssa Double, Horigen Chicture en Horigen Wearable. Na het consult kan je gelijk de kolf aanschaffen die jij het prettigst vindt. Een consult duurt tussen de 30-60 minuten. Schaf je gelijk een dubbele kolf aan krijg je €15 korting op je kolf.


Prijs €47,50 per 30 minuten (tot 20 km enkele reis)
Prijs €67,50 per 30 minuten (20-40 km enkele reis)

Elvie Pump

De draagbare Elvie kolf is een draadloze kleine en lichte kolf die gedragen kan worden in een voedingsbh zodat je hands-free kunt kolven. De kolf is geluidloos bevat maar vijf onderdelen en de Elvie kolf is te gebruiken samen met de Elvie app. De Elvie Pump kan gebruikt worden als enkele kolf of als dubbele kolf indien je een set aanschaft.


Prijs €329,99 enkel
Prijs €599,99 dubbel

Elvie Stride

Een draagbare borstkolf met prestaties van ziekenhuiskwaliteit waar je geen stopcontacten en draden voor nodig hebt. Zo ben je vrij om efficiënt te kolven waar je maar wilt. Met deze borstkolf kun je krachtig en toch comfortabel kolven, zodat jij de regie in handen hebt.
Te gebruiken in combinatie met Elvie app.


Prijs €199,99 enkel
Prijs €349,99 dubbel

Medela Freestyle Flex

De nieuwe Freestyle Flex is een elektrische borstkolf die licht en compact is. De kolf heeft een USB oplaadbare accu. De kolf is geschikt om langere tijd mee te kolven. Je neemt deze kolf makkelijk overal mee naar toe. De kolf heeft borstschilden met een flexibele rand wat voor meer comfort zorgt tijdens het kolven. Inclusief 2 maten kolf flexschilden S en M, kolftas, koeltas, koelelement en extra flesjes.

Prijs €335

Horigen Wearable

Horigen handsfree en wearable, 2 fase borstkolf met zacht silicone 25mm schild, 2 verkleiners in maat 21mm en 17mm. De Horigen wearable heeft een gesloten systeem en is geheel BPA- en hormoonverstorende stoffen vrij. Met de ingebouwde oplaadbare accu kan je 4 x 30 minuten kolven. Inhoud opvangfles 150ml. Horigen Wearable borstkolf is een enkele kolf. Wanneer je dubbelzijdig wilt kolven dan heb je 2 Horigen Wearables nodig.

Prijs €150 enkel
Prijs €300 dubbel

Horigen Chicture Move

Met de Horigen Chicture kolf en 3D kolfsets, kolf je op een nieuwe innovatieve manier. De borstschilden bestaan uit geheel silicone schilden en tunnels; dit voelt niet alleen heel natuurlijk aan maar heeft ook een dubbele werking. Het silicone zuigt aan zoals een baby doet en de tunnels van de schilden geven compressie zoals baby met de tong de melk verwijdert uit de borsten.

Prijs €285 (zonder tas en extra flesjes €225)

Ardo Alyssa Double

De nieuwe Ardo Alyssa Double is een compacte, gebruiksvriendelijke en innovatieve borstkolf. Het is ’s werelds eerste borstkolf met een automatisch Power Pumping-programma. Bovendien kun je je kolfsessies opslaan, de borstkolf op afstand bedienen dankzij de MyArdo app en dankzij de geïntegreerde batterij heb je de flexibiliteit om thuis, op het werk of waar dan ook te kolven.

Met de oplaadbare batterij kun je tot 8 keer afkolven. De Ardo Alyssa Double is na ongeveer 2 uur volledig opgeladen, maar kan ook tijdens het kolven opgeladen worden. Inclusief kolfschild maat 26 mm en inzetstuk 22 mm.

Prijs €229

Horigen Grace ombouwset Medela Symphony

Ombouwset Grace om met de Medela Symphony afkolfset thuis, met een gesloten systeem, dubbelzijdig verder te kolven. Grace heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij voor wanneer je geen toegang tot netstroom hebt. Met de lithium batterij kolf je 1 1/2 uur draadloos. Met het 2 fasen systeem schakel je makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus. In beide modi kan je het vacuum naar wens in 9 stappen aanpassen via het touchscreen. Het LED scherm laat je zien hoe lang je aan het kolven bent en in welke modus.

Prijs €140

Medela Harmony Handkolf

De nieuwe Medela Harmony handkolf beschikt nu ook over het unieke Flex borstschild. De Harmony is een kleine, lichte handkolf die gemakkelijk mee te nemen is. Ideaal voor onderweg of als back-up voor je elektrische borstkolf.

Prijs €39,95

Werkgebied

Woudenberg
Scherpenzeel
Renswoude
Amersfoort
Leusden
Soesterberg
Soest
Austerlitz
Maarsbergen

Maarn
Doorn
Leersum
Amerongen
Overberg
Ederveen
Langbroek
Cothen
Wijk bij Duurstede

KVK: 80660002
BTWnr: NL003469751B09
IBCLC: L-300081
NVL: 84620

Werkgebied

KVK: 80660002
BTWnr: NL003469751B09
IBCLC: L-300081
NVL: 84620