Kolf huur

Kolfverhuur

Kolf huur

Soms zijn er situaties waarin je tijdelijk een professionele borstkolf nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je melkproductie nog niet goed op gang is gekomen, je je melkproductie in stand moet houden of omdat je noodgedwongen gescheiden bent van je kindje. In deze gevallen is het niet verstandig om gebruik te maken van je eigen of geleende kolf omdat deze onvoldoende zuigkracht hebben. Start daarom direct met een professionele kolf. 

Je kunt bij mij terecht om een professionele kolf te huren. Ik verhuur de Ardo Carum en de Medela Symphony. Als je aanvullend verzekerd bent krijg je in veel gevallen een vergoeding voor het huren van een kolf wanneer je deze huurt via een lactatiekundige. Kijk hieronder bij de vergoedingscheck of je hier recht op hebt.

 

 
 

Hoe werkt het?

Maak hieronder een keuze welke professionele kolf je wilt huren. Bij de verschillende kolven staan de specificaties, kijk welke kolf bij jou behoefte past.
Ook kan je bij mij een baby weegschaal huren

Kosten

Huur kolf eerste week €20,00
Na de eerste week €2,50 per dag

Huur weegschaal €5,00 per week
Na de eerste week €1,00 per dag of €5,00 per week

Bezorgkosten tot 10 km vanaf praktijkadres €10,00

 

Kolf ophalen

Vul het formulier in en de datum vanaf wanneer je de kolf wilt huren.
Ik neem contact met je op om een afspraak te maken. Je kunt bij mij 7 dagen per week een kolf huren. Bij het reserveren worden de verhuurkosten voor de 1e week en de persoonlijk afkolfset berekend. Achteraf ontvang je een factuur van de overige dagen.

Specificaties

Ardo Carum

De Ardo Carum borstkolf is speciaal ontworpen voor ziekenhuizen en verhuur. De Ardo Carum kolf is ideaal om melkproductie op gang te brengen of te houden. Deze professionele borstkolf voldoet aan de allerhoogste (hygiëne) eisen van moeders en zorgverleners. De kolf is makkelijk te bedienen en af te stellen op de wensen van de moeder en de zuigbewegingen van de baby. Het vacuüm en het zuigritme zijn los van elkaar in te stellen. Met het speciale ‘sensitive programma’ is de kolf ook te gebruiken bij pijnlijke en gevoelige tepels.

Bij de huur van de Ardo Carum koop je je eigen afkolfset, in deze set zit de standaard borstschelp maat M/L 26 mm. Mocht je een grotere of kleinere maat nodig hebben komen de kosten voor de aanschaf van deze andere maat erbij.

Mocht je na de huur nog willen blijven kolven kun je bij mij een conversieset aanschaffen, bestaande uit een Ardo kolfmotor en adapter, om samen met je persoonlijk afkolfset een dubbelzijdige kolf te maken.

Huur Ardo Carum €20,00 voor de eerste week, prijs inclusief administratiekosten
Na de eerste week €2,50 per dag
Afkolfset Ardo Carum M/L 26 mm €37,95
Aanvullende sets voor andere maten
Ardo inzetstuk S/M 22 mm €7,95
Ardo borstschelp L/XL 31 mm + 28 mm inzetstuk €15,95
Ardo borstschelp XXL 36 mm €12,50

Medela Symphony

De Medela Symphony is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en speciaal ontworpen met de persoonlijke behoeften van moeders tijdens de lactatieperiode in gedachten. Door zijn technische kenmerken en accessoires is de kolf geschikt voor meerdere gebruikers.
De Symphony is uitgerust met de initiate technologie en de 2-Phase Expression technologie van Medela, heeft een overloopbeveiliging en is geschikt voor dubbel en enkel afkolven.
- Ondersteunt moeders om met succes een adequate melkproductie te initiëren, op te bouwen en in stand te houden
- Het INITIATE-programma helpt om de lactatie te initiëren.
- Het MAINTAIN-programma helpt moeders hun melkproductie op te bouwen en in stand te houden
- Uitermate zacht voor het bijzonder gevoelige borstweefsel
- Verlicht symptomen van stuwing en helpt mastitis te genezen
- Brengt platte of ingetrokken tepels omhoog
- Gemakkelijk te gebruiken, aangenaam stille werking

Bij de huur van de Medela Symphony koop je je eigen afkolfset, deze is in 3 maten verkrijgbaar. Indien nodig is er een XL borstschelp te bestellen.

Huur Medela Symphony €20,00 voor de eerste week, prijs inclusief administratiekosten
Na de eerste week €2,50 per dag
Afkolfset Medela Symphony maat S | M | L €37,95
Borstschelp los XL | € 9,95

Professionele weegschaal

Soms is het fijn om het gewicht van je kindje nog even bij te houden en regelmatig te wegen. Zeker in de eerste weken als de kraamzorg weg is. Huur dan een babyweegschaal die voor een nauwkeurige meting zorgt.

Prijs €5,00 voor de eerste week
Na de eerste week €1,00 per dag of €5,00 per week

Vergoedingscheck

De meeste verzekeraars bieden een volledige of gedeeltelijke vergoeding voor de kosten van borstvoedingsbegeleiding door een lactatiekundige IBCLC. Check daarom altijd je vergoeding voor lactatiekundige hulp om te zien of je hiervoor in aanmerking komt

Werkgebied

Woudenberg
Scherpenzeel
Renswoude
Amersfoort
Leusden
Soesterberg
Soest
Austerlitz
Maarsbergen

Maarn
Doorn
Leersum
Amerongen
Overberg
Ederveen
Langbroek
Cothen
Wijk bij Duurstede

KVK: 80660002
BTWnr: NL003469751B09
IBCLC: L-300081
NVL: 84620

Werkgebied

KVK: 80660002
BTWnr: NL003469751B09
IBCLC: L-300081
NVL: 84620